Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Daha öncesinde, web sitesi tasarımı fiyatları hakkında etkili olan parametreler ile ilgili detaylı bir blog yazısı yazmıştık.

Şimdi ise kurumsal web sitesi fiyatları hakkında etkili olan değişkenler hakkında bilgi vereceğiz.

 

Kurumsal web site nedir?

 

Öncelikle kurumsal web site hakkında bilgi vermekte fayda görüyoruz. Kurumsal web sitelerini; e-ticaret, mikro web siteler ve diğer web sitelerden ayıran bazı özellikler vardır.

 

Kurumsal web siteler; firmanın kurumsal niteliği çerçevesinde oluşturulmaktadır. Bu anlamda firmanın logosu, kurumsal detaylarındaki diğer değerleri, misyonu ve vizyonu ile ilgili detaylar kurumsal sitede, en iyi şekilde yansıtılmak için tasarım ve yazılım çalışması süreçlendirilir.

 

Kurumsal web sitesi fiyatlarına değinmeden önce kurumsal web siteye ihtiyacınız var mı yok mu onu iyi anlamanız gerekir.

 

Kurumsal web tasarım, firmaların dijital ofisleri niteliğindedir. Bu doğrultuda bu kurumsal web sitelerin, firma itibarını ve prestijini en iyi şekilde yansıtması çok önemlidir.

 

Kurumsal web site yapan web tasarım ajansının, öncelikle kendisinin güçlü ve nitelikli bir kurumsal kimliği olması gerekir ki başka bir firmanın kurumsal kimliğini, en iyi şekilde yansıtabilsin.

 

kurumsal web sitesi fiyatları

 

Daha öncesinde detaylandırdığımız kurumsal web tasarım ölçütlerine, bir kere daha değinmekte fayda var.

Bu ölçütler şu şekildedir:

  • Kurumsal kimlik
  • Sektörel kullanıcı deneyimi
  • Kullanıcı davranışı ve arayışı analizleri
  • SEO uyumlu site altyapısı ve içerik örgüsü
  • Web site hızı
  • İçerik ağacının niteliği
  • CTA Formları
  • Responsive (mobil uyumlu) tasarım

 

Yukarıda bahsettiğimiz ölçütlerin bir kısmı, web tasarım alanında olmazsa olmaz başlıca ölçütler arasında yer almaktadır.

 

Şimdi fiyat konusuna geçebiliriz. Kurumsal web sitesi fiyatlarında, web sitesi tasarımı fiyatları yazımızdaki değişkenlere ek olarak sitenin gerekli olduğu form eklentileri ve diğer sahip olması gereken donanımlar da etkili olmaktadır.

 

Kurumsal web sitesi fiyatları hakkında sizin firmanızın ihtiyacı olan kurumsal web site örgüsüne göre fiyatlandırma konusu değişkenlik gösterecektir.

 

17 yıllık web tasarım ve web yazılım tecrübesi ile Ceviz Bilişim’in en iyi yaptığı projelerin başında, kurumsal web siteler gelmektedir.

 

Sizin firmanıza göre kurumsal web site hakkında ücretsiz ve hızlı fiyat teklifi almak için hemen şurada yer alan formu doldurabilirsiniz.

 

Hemen bizimle iletişime geçmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Paylaş:
x
Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?

Hızlı Teklif Almak için Aşağıdaki Formu Doldurun