Web Tasarım Ajansı

Web Tasarım Ajansı

Web Tasarım Ajansı

'Web tasarım ajansı tam olarak nedir ve ne iş yapar?’ bundan bahsedeceğiz ancak bu evreye nasıl gelebildik, biraz bundan bahsedelim.

Web Siteler Nasıl Ortaya çıktı? 

Halk dilinde internet sitesi olarak geçen web sitelerin nasıl ortaya çıktığından bahsedeceğiz.

Esasında askeri ihtiyaçlardan dolayı hayatımıza giren internetin ortaya çıkmasından bu yana geçen 50 senede birçok alanda olduğu gibi internetin de hizmet ettiği amaçlar değişti. Yaklaşık 30 yıl önce oluşturulan arama motorları, kullanıcıların internet dünyasında var olmanın önemini belirginleştirdi.

İlk web sitesinin yazılım altyapısı yaklaşık 30 yıl önce, HTML olarak oluşturuldu. O zamandan bu zamana kadar milyonlarca web site tasarlandı. Sadece altyapı olarak değil, tasarım olarak da değişim ve gelişmeler oldukça ivme kazandı.

Bulunduğumuz yüzyılın başında çoğunlukla görsel olarak tasarım çalışmalarına ağırlık verildi. Sonraki 10 yıl içerisinde yeni kaynaklarla mobil kullanıma adapte olamayan web siteleri tek tek kullanım dışı kalmaya başladılar. Son sürüm altyapı çalışmaları ile web siteleri arayüz açısından ciddi bir şekilde önem kazanmaya başladı.

Bu zamanın kaygısı ise günümüzde 2 milyarı geçen bireysel ve kurumsal web siteleri arasında trafik çekebilmeyi başarmak oldu.

responsive web tasarım

Web Tasarım Ajansı Müşterilerine Hangi Hizmetleri Sunar?

Web tasarım ajansı’ ifadesini vurgulamakta fayda görüyoruz. Zira milyarlarca yapılan web sitenin arasında maalesef müşterinin ihtiyacı gözetilmeden, verilen hizmet sonrasında da memnuniyet oluşturma amacı gütmeyen sayısızca ‘web tasarımcı’ piyasada bulunmaktadır.

Web tasarım ajansı; müşterilerinin ihtiyacına uygun çözümlemeyi hedef alarak sahip olduğu teknolojik donanım ve alanında uzman olarak görev yapan ekibi ile web site tasarımı diğer adıyla internet sitesi oluşturma hizmeti vermektedir. Bunlar dışında web siteye katalizör etkisi olacak diğer bazı dijital hizmetler de sunabilirler.

Uzman web tasarım ajansı olan Ceviz Bilişim’in hizmet verdiği, doğrudan web site tasarımına ek olarak web siteye internette olumlu ivme kazandırarak istikrarlı ilerlemesini sağlayacak diğer hizmetler aşağıda yer almaktadır:

Uzman web tasarım ajansı olan Ceviz Bilişim’den dinamik ve alanında uzman personel kadrosuyla ideal web site/ internet sitesi hizmeti alarak sorunsuz bir şekilde dijital ortamda, bireysel veya kurumsal olarak marka kimliğinizi doğru yansıtmak istiyorsanız hemen bizden teklif alarak veya doğrudan iletişime geçerek güçlü referanslarımız arasına siz de katılabilirsiniz.

Paylaş:
x
Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?

Hızlı Teklif Almak için Aşağıdaki Formu Doldurun