Genel

Firmaların dijital ortamdaki aynası olan web siteleri, hedef müşteri kitlesini yakalamada en önemli araç haline gelmiştir. Kullanıcı dostu, müşterilerin aradığını kolayca bulduğu, seo uyumlu ve etkileyici bir web sitesi firmanın en güçlü yanıdır.

Devamı...

İstanbul web tasarım ve yazılım olarak sektörde adını duyuran firmamız, özel tasarım ve yazılım alanında en çok referansı olan firmadır. Kullanıcı dostu web tasarım ve yazılımı ile çok daha fazla müşteri hedefleyen ekibimiz, alanında uzman ve tecrübeli bir ekip olarak daima yanınızdadır. İstanbul web tasarım için günün her saati bizimle irtibata geçebilir, hayallerinizdeki web sitesine en hesaplı fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Devamı...

IMAP ve POP, e-postaya erişim için kullanılan iki yöntemdir. E-postalarınızı telefon, dizüstü bilgisayar ve tablet gibi çeşitli cihazlardan denetlemeniz gerektiği durumlarda IMAP yönteminin kullanılması önerilir.

Devamı...

Ortaya başarılı bir site çıkarmak için özgün içerik eklemek gerekiyor, bu işlerle az-çok ilgili olan herkes biliyor artık bunu. Ben özgün makale yazarlığı yapan ve yazıları için birçok konuya, birçok web sitesine bakmak durumunda olan bir insan olarak gözlediğim bazı olumsuz, itici, sinir edici şeyleri anlatmak ve bunları yapmamanızı rica etmek istiyorum. Sırf ben mutlu olayım diye yapmayacaksınız bunu tabii; ziyaretçileriniz de memnun olacak.

Devamı...