Şablon Web Tasarım vs Özel Web Tasarım

Şablon Web Tasarım vs Özel Web Tasarım

Şablon Web Tasarım vs Özel Web Tasarım

 

7/24 açık dijital dükkanınız olan web sitelerin gerekliliği hakkında birçok yazı yazdık. Bu web sitelerin işleyişi ve nasıl donanımlara sahip olursa, daha iyi verim alınabileceği hakkında da konuştuk.

Şimdi sırada özel web tasarım konusunun detaylarına inmek var.

Öncelikle tanımlama yapmak gerekirse özel web tasarım; şablon (template) sitelerden farklı olarak tasarım ve yazılım kurgusu belirli bir senaryoya göre oluşturulan web sitelerdir.

Şablon web site ile özel tasarım web site betimlemesini en iyi yapan şey, hazır giyim ürünü ile özel dikim ürün farkıdır. Şablon web site, hazır giyim ürünü iken özel web tasarım, tam olarak size göre oluşturulmuş giyim ürününü karşılamaktadır.

 

ŞABLON WEB SİTE vs ÖZEL WEB TASARIM

ŞABLON WEB SİTE

ÖZEL TASARIM WEB SİTE

TASARIM

no

yes

YAZILIM

no

yes

MALİYET

GELİŞTİRİLEBİLİRLİK

no

yes

GÖRÜNÜRLÜK

no

yes

YÖNETİM

no

yes

PRESTİJ

no

yes

UI

no

yes

UX

no

yes

 

Şablon Web Site Özellikleri

 

  • Tasarım olarak size özgü oluşturulmamış web sitelerdir. Bu nedenle sitenizi, tasarım açısından başka bir yerde görme ihtimaliniz yüksektir.

 

  • SEO altyapıları zayıftır. Bu sebepten arama motorundaki görünürlüğünüz de etkilenecektir.

 

 

  • Daha düşük maliyete, daha düşük verim almanızı sağlar.

 

  • Firmanız açısından profesyonel ve gelişmiş vizyon anlayışınızı yansıtamaz.

 

  • Kullanıcı deneyimi açısından zayıftır. Bu nedenle güçlü etkileşim vaat etmezler.

 

özel web tasarım

 

Özel Tasarımlı Web Sitelerin Özellikleri

 

  • Web sitede, sizin kurumsal yapınıza, itibarınıza ve marka vizyonuna göre oluşturulan ‘size özgü’ tasarım anlayışı hakimdir.

 

  • Yazılımsal açıdan güvenli, sürdürülebilir ve SEO altyapısına uyumlu bir şekilde kodlama yapılır.

 

  • Maliyet açısından size özel olarak ihtiyaçlarınıza göre kurgulandıkları için web site oluşumu için harcanan mesaiyle eşgüdümlü olarak fiyatlandırma yapılır.

 

  • Yönetim paneli, standart bir internet kullanıcısının, web sitesini kolaylıkla yönetebilmesine imkân tanıyacak şekilde oluşturulur.

 

  • UX ve UI açısından kullanıcı deneyimi odağıyla çevresel etmenler göz önünde bulundurularak gerekli bütün donanımlara sahip bir web site oluşturulur.

 

17 yıllık web tasarım ajansı, Ceviz Bilişim olarak yukarıda karşılaştırmasını yaptığımız şablon web site ve özel tasarımlı web site değerlendirmesini, objektif olarak performans odağında değerlendirdiğimizi belirtmek isteriz.

 

Hala hangi web site tipi üzerinden yola çıkmanız gerektiğini bilmiyorsanız bize şu numaradan ulaşabilir veya ihtiyacınız ile ilgili hemen ücretsiz teklif almak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

 

Paylaş:
x
Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?

Hızlı Teklif Almak için Aşağıdaki Formu Doldurun