Pandemi Ve Web Tasarım İlişkisi

Pandemi Ve Web Tasarım İlişkisi

Pandemi Ve Web Tasarım İlişkisi

 

Web tasarıma aşık bir firma olarak alanında her zaman en güncel kalmak için sektördeki yenilikleri her zaman koklayan bir web tasarım ajansı olduk. Kaldı ki arama motorunda ilk 5’te yer alan öncü bir web tasarım ajansı olarak web tasarım ve diğer dijital kanallarda hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz.

 

2020 yılının elim olaylarından pandeminin etkisiyle web site ihtiyaçları ve önceliklendirmeleri de değişmiş oldu.

 

Günümüzde pandemi etkisiyle eve kapanan insanlar, dijital dünyada daha fazla aktif olarak yer almaya başladılar. Online eğitimler, online müze ziyaretleri ve çok daha fazla online etkinlik insan yaşamlarına dahil oldu.

 

Var olan eve sipariş, evden çalışma modeli de bu süreçte arttı. Durum böyleyken günümüz dünyasının bu halinden kaynaklı olarak web tasarım evrimleşti. Kimisi mobil uygulamalara yöneldi kimisi eve teslim yapan çok çeşitli hizmet kanallarının startup’ını başlattı ve yükselişe geçti.

 

Biraz da pandeminin web tasarıma ve web tasarım ajanslarına olan etkisinden bahsedelim.

 

Yeniliklere Adapte Olan Web Tasarım Ajanslarının Ortak Özellikleri

 

  1. E-Ticaret Altyapısı

 

Web tasarım ajansları arasında ekonominin değişken yapısının da etkisiyle genel anlamda hareketlilik stabilize hale gelerek yer yer oldukça azaldı. Bu “yeni iş düzeni” olarak adlandırdığımız sisteme adapte olamayan web tasarım ajansları, sektörde saf dışı kalmaya başladılar.

 

Toplumun bir kısmının ağırlıklı olarak e-ticarete girmesiyle beraber bu anlamda e-ticaret altyapısı sunabilen web tasarım ajansları ön plana çıkmış oldu.

 

  1. Responsive(Mobil Uyumlu) Tasarım

 

Evde kalmanın yaygınlaşması masaüstü, mobil, tablet ve tüm akıllı cihazlarda optimum bir şekilde var olmanın önemine vurgu yaptı. Yaklaşık 4,5 milyar internet kullanıcısına erişim sağlayabilmek, responsive tasarımın optimize edilmesinden geçmektedir.

 

  1. SEO Altyapısı

 

İnternet kullanıcısının dönemsel olarak aktifleşmesiyle beraber web sitenin arama motorunda ön plana çıkabilmesi için gerekli SEO(Arama Motoru Optimizasyonu) çalışmalarına sahip olması zorunluluk haline geldi.

 

  1. Dijital Pazarlama Yönetimi

 

Özellikle e-ticaret altyapısındaki ürün satışı gerçekleştirmeyi hedefleyen web siteler, sonrasında hizmet pazarlamayı hedefleyen ve sıfır domaine sahip yeni oluşturulmuş web siteleri için arama motoru sıralamasında daha çabuk algılanabilmeleri adına dijital pazarlama kanallarından faydalanmak iyi bir seçenek haline geldi.

 

 

Her oluşturulmuş web site, iyi çalıştığı(!) anlamına gelmez.

 

 

Web sitenizin iyi çalışması için hem yazılımsal olarak hem de çevre etmenlere hâkim bir web tasarım ajansı ile çalışmanız sizin açınızdan mantıklı olacaktır.

 

17 yıllık web tasarım macerasında çok yönlü ve profesyonel dijital hizmet vermeyi misyon haline getiren bir web tasarım ajansı olarak Ceviz Bilişim, her zaman müşteri memnuniyetiyle kalite dolu işlere imza atar.

 

Çok yönlü dijital hizmetimizi görmek için buraya, web tasarım başta olmak üzere diğer hizmetlerimiz hakkında teklif almak için buraya, projelerimiz görmek için buraya, dijital ihtiyacınızla ilgili detaylı bilgi almak için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Paylaş:
x
Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?

Hızlı Teklif Almak için Aşağıdaki Formu Doldurun