SEO ( Arama Motoru Optimizasyonu )

Şunu belirtmeliyiz ki SEO, teknik dijital bir koldur. Bundan ötürü bireysel olarak başarılı bir SEO çalışması yürütmeniz maalesef imkânsız bir durum. Bu sebeple bu konuda eğitimli ve farklı farklı sektörlere ait web sitelerde SEO’yu tecrübe etmiş ve kendi taktiklerini geliştirmiş bir SEO uzmanı ile çalışmanız gerektiğini hatırlatalım.

Devamı...

Bu blog yazısı arama motoru optimizasyonunun neden süregelen bir süreç olduğunu ve hedeflerinize ulaşmak için atmanız gereken adımları açıklayacağız. İnsanların ürün ve hizmetlerinizi aramak için kullandığı kelime ve tümcelerin ne olduğunu keşfetmek ve sitenizin içeriğini iyileştirmek gibi.

Devamı...

Arama motoru optimizasyonu, amacı web sitelerinin, arama motorlarının kriterlerine uygun hale getirilerek hedeflenen aramalarda yükseltilmesidir. İngilizcede ve Türkçede kısaca SEO (Search Engine Optimization) olarak ifade edilmektedir. Bununla birlikte arama motorları, arama sonuçlarını listelerken algoritmik bir yapı kullanmaktadır. Bu nedenle web geliştiricileri; yazmış oldukları sayfaları bu ayrıntıya dikkat ederek oluştururlar. İnternetin ekonomik anlamdaki gücünün artması neticesinde hızla yaygınlaşmaya başlamıştır

Devamı...