E-Ticaret Yazılımı Ve Danışmanlık Hizmeti Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

E-Ticaret Yazılımı Ve Danışmanlık Hizmeti Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

'E-Ticaret Yazılımı Ve Danışmanlık Hizmeti' Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

E-ticaret danışmanlık hizmetinden bahsetmeden önce e-ticaret yazılımlarının ne olduğuna bir bakalım. E-ticaret yazılımları, firmaların ürün veya hizmetlerini potansiyel müşteri olan tüketicilerle buluşturarak ilgili ürün veya hizmet gamını pazarlayabildikleri platformlardır.

E-ticaret Yazılımlarının Fonksiyonları Nasıl Olmalı? 

Detaylı Ürün Bilgileri ve Görselleri’: Pazarlamak istediğiniz ürün veya hizmet ile ilgili görsel ve yazılı içerik alanı olan alt bölümler, doyurucu bilgilerle doldurulmalı. Böylece müşteriye güven vermiş olursunuz ve detaylandırılmış bilgilerle müşteriler tarafından gelecek olası iade durumlarını azaltmış olursunuz.

Gelişmiş Site İçi Arama’: Araştırmalara göre gelişmiş site içi arama butonu olan web sitelerin, ‘bounce rate’ (hemen çıkma) oranı daha düşük oluyor. Bu şekilde potansiyel müşteri, web sitede yer alan binlerce ürün arasından ulaşmak istediği ürüne, hızlı ve zahmetsiz bir şekilde ulaşmış oluyor.

Kullanıcı Deneyimi Odaklı Ürün Kategorilendirmesi’: Ayrıntılı bir şekilde kullanıcı deneyimine odaklanılarak yapılan ürün kategorilendirmesi, müşterinin web site deneyimini iyileştirir. Böylece kullanıcı, web sitede daha çok vakit geçirir ve daha fazla dönüşüm elde edilmiş olunur.

e ticaret

Kusursuz Çalışan ‘Güvenlik Modülü’: Online alışverişin temel etmenlerinden birisi güvenliktir. Bu anlamda müşterinin güven duyacağı 3D Secure ve SSL Sertifika standartları ile güvenli bir e-ticaret deneyimi oluşturulmalıdır.

Tüm ‘Akıllı Cihazlarda Doğru Çalışması’ (Mobil Uyum): Mobil cihazlardan internete erişim sağlayan kullanıcıların sayısı oldukça fazladır. Bu anlamda mobilde ve diğer akıllı cihazlarda ‘doğru’ çalışan (responsive) bir e-ticaret sitesi, ilgili cihazları kullanan kullanıcıları da potansiyel müşteri kitlenize dahil etmenizi sağlar.

Çoklu ‘Ödeme Seçenekleri’: Kredi kartı, Havale/EFT, Kapıda Ödeme ve Mobil Ödeme Yöntemleri sayesinde her müşteriye uygun ödeme seçeneği sunulmuş olur. Böylece sepette kalarak siparişe dönüşmeyen dönüşümleri azaltmış olursunuz.

e ticaret

‘SEO’ (Arama Motoru Optimizasyonu) Uyumlu Altyapı: Site içeriğinin ve altyapısının, SEO’ya uygun olması, e-ticaret sitenizin arama motoruyla entegre bir şekilde çalışarak sitenizin, arama motorunda organik bir şekilde üst sıralarda yer almasını sağlar.

‘Kampanya Modülleri’ Varyasyonları: Bu varyasyonlar, satış performansınızı ve marka bilinirliğinizi arttırmaya yönelik dikkat çekici ve verim odaklı oluşturulmalıdır. Teklifler, ‘Call to Action (harekete geçirici)’ olarak potansiyel müşterileri satın almaya teşvik edecek şekilde planlanmalıdır.

Satış performansınızı arttıracak e-ticaret çözümlemelerini, sektörel stratejik bakış açısı ile Ceviz Bilişim’in avantajlı paketleri sayesinde verim ve performans odaklı olarak sizin ihtiyacınıza göre oluşturuyoruz.

Sizin için en uygun e-ticaret paketi ve danışmanlık hizmeti ile ilgili bilgi almak için bize ulaşın ve teklif almayı unutmayın.

 

Paylaş:
x
Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?

Hızlı Teklif Almak için Aşağıdaki Formu Doldurun