Blog

Profesyonel web tasarım, firmaların ihtiyaçlarına ve isteklerine göre oluşturulur. Günümüzde artan rekabet koşulları içerisinde, internetin de yaygınlaşmasıyla web tasarımlara olan önem artmıştır. Kullanıcılar web sitenize ulaştığında sizden önce sitenizi görmekte ve sizi siteniz üzerinden tanımaya çalışmaktadırlar.

Devamı...

Firmanıza ya da markanıza tanıtm ve veya pazarlama amaçlı bir internet sitesi yaptırmayı düşünüyorsanız ekte yer alan kurallara bir göz atmanızda fayda var demektir. Web tasarımı esnasında dikkat edilmesi gereken kurallar adında liste hazırlayarak bu konuda sıkça düşülen hatalara dikkat çekmiştir. Bu maddelerden bazıları web sitenizin amacına ulaşması için hayati önem taşımaktadır.

Devamı...

Tasarım yapmak kimi için hobi kimi için de meslek olabilir. Bir tasarım yapılırken hayal gücüne, beceriye, bilgiye ve tasarım yapmanın bazı püf noktalarını bilmeye ihtiyaç vardır. Tüm bunlar mevcut olduğu takdirde her hangi bir konu için tasarım yapılabilir.

Devamı...

Android işletim sistemine sahip cep telefonu veya tablet üzerine, yönetim panelinizden aktif hale getirdiğiniz bir e-posta hesabınızı rahatlıkla kurabilirsiniz.

Devamı...