Blog

Küresel ve modern ekonominin en temel taşlarından biri haline gelen e-ticaret, gelişen teknoloji ile son yıllarda alışveriş ve iş yapma şeklinde belli bir dönüşüm yaratmış olmaktadır. Kolaylığı ve zaman kazanmayı öne süren, fiyat karşılaştırma imkanı sunan e-ticaret beraberinde getirdiği pek çok avantaj ile büyük ilgi görmektedir.

Devamı...

2021 web tasarım trendlerini özetlemek gerekirse; işlevsellik, güçlü görsel algı ve yoğun UX odağıdır. sizler için 2021 yılının web tasarım trendlerini şu şekilde maddeledik..

Devamı...

Web tasarım fiyatları ile ilgili bilmeniz gereken tüm metrikleri sizin için analiz ettik ve açıkladık. Web tasarım fiyatları konusunda şeffaf ve ihtiyaca yönelik olarak size özel oluşturulan fiyat teklifleri ile Ceviz Bilişim, diğer web tasarım ajansları arasında farkını konuşturmaktadır.

Devamı...

Kurumsal web sitesi fiyatları hakkında sizin firmanızın ihtiyacı olan kurumsal web site örgüsüne göre fiyatlandırma konusu değişkenlik gösterecektir. Kurumsal web sitesi fiyatlarında, web sitesi tasarımı fiyatları yazımızdaki değişkenlere ek olarak...

Devamı...