Web Tasarım

Web sitenin tanımını yapmak gerekirse; dijital dünyanın kaynağı olan internet üzerinde istenilen tema ve amaca göre oluşturulan web yazılımın, web tasarım ile harmanlandığı dijital sayfa bütünü olduğunu söyleyebiliriz.

Devamı...

Özel yazılım; firmaların kendi gereksinimleri doğrultusunda, kendi ihtiyaçlarına uygun bir şekilde tasarlanan ve ürün haline getirilen programlara denmektedir. Birçok farklı alanda ve ihtiyaçta çözüm ve verim odaklı ilerleyen özel yazılım ürünleri şirket performansını arttıran çok önemli bir rol üstlenmektedir.

Devamı...

Günümüzün dijitalleşen iş dünyasında profesyonel web tasarımı giderek önemini arttırmaktadır. Kurumsal sitelerden şahsi kullanımlı sitelere kadar maksimum oranda etkileşim ve dönüşüm alabilmek amacıyla kaliteli web site tasarımı ön plana çıkmaktadır.

Devamı...

Profesyonel bir internet sitesi, ziyaretçileri tarafından daha iyi algılanması için, web sitesi içeriğinin ziyaretçiye bilgi verici, etkili ve kısa yoldan iletilmesi önemlidir. İnternet kullanıcıları aradıkları içeriği, görseli veya videoyu kolay hızlı olarak bulmak istemektedir. Karmaşık yapıda olan ve ziyaretçilerin sitede gezinirken linklere, içeriklere ve menülere erişmekte zorluk çektikleri zaman internet sitesini hemen kapatmakta ve o internet sitesinde zaman geçirmemektedirler. Web sitesinin içeriği etkili ve sade olması aradıklarını bulmaları ve işlem yapmaları için kolaylıklar sağlayacaktır. 

Devamı...