Web Sitesine İçerik Eklerken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Web Sitesine İçerik Eklerken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Web Sitesine İçerik Eklerken Nelere Dikkat Edilmeli?
Ortaya başarılı bir site çıkarmak için özgün içerik eklemek gerekiyor, bu işlerle az-çok ilgili olan herkes biliyor artık bunu. Ben özgün makale yazarlığı yapan ve yazıları için birçok konuya, birçok web sitesine bakmak durumunda olan bir insan olarak gözlediğim bazı olumsuz, itici, sinir edici şeyleri anlatmak ve bunları yapmamanızı rica etmek istiyorum. Sırf ben mutlu olayım diye yapmayacaksınız bunu tabii; ziyaretçileriniz de memnun olacak.
1. Seo uyumlu makale yazmayı öğrenin, çok zor birşey değil. Bu yazıyı dikkatle inceleyin, anlarsınız. Anahtar kelime ve etiket kullanmak gerekiyor ve onları kalınlaştırarak yazıyorum. Çok fazla etiket göstermek iyi değildir ona göre. Bu yazının içinde 20 tane etiket olsa (yani konuyla ilgili, bu konuda araştırma yapanları bu yazıya sevk ihtimali olan yalın ifadeler) onların hepsini göstermem ben, 5-6 tanesini gösteririm. Uzun yazılarda daha fazla olabilir tabii. Anahtar olmasına karar verdiğim ifadeyi ise 2-3 kere kullanacağım (yazımın 300-400 kelime olacağını varsayarak) ki bu ifade içerik ekleme ifadesidir.Bir kere daha kullandım bile işte, ve bunu mantıklı bir şekilde yaptım, düzgün ve anlamlı bir cümlenin içinde kullandım anahtarı.

2. Yazım kurallarını, en azından belli başlı olanlarını bilmiyorsanız yazmayın. Rica edin, nazınızın geçtiği biri yazsın veya bir özgün makale yazarı bulup parayla yazdırın. O site dükkanınız, vitrininiz; yazım hatalarıyla ve devrik cümlelerle dolu içerikler iyi durmuyor.

3. Anahtar kelimenizle etiketlerinizi rastgele seçmeyin, bunların arama motorlarında geçen ifadeler olması gerekiyor.

Paylaş:
x
Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?

Hızlı Teklif Almak için Aşağıdaki Formu Doldurun